Gå videre til innhold
Rusta åpner sitt 50. norske varehus og feirer 10 år i Norge

Pressemelding -

Rusta åpner sitt 50. norske varehus og feirer 10 år i Norge

Den 4. september åpnet Rusta dørene til et nytt varehus i Egersund. Det er Rusta sitt 50. varehus i Norge og det 214. varehuset totalt. Rusta feirer også 10 år i Norge i 2024.

Den 4. september åpnet Rusta sitt 50. varehus i Norge. Rusta ble etablert i Norge i 2014 og har siden den gang ekspandert på det norske markedet som i dag er selskapets nest største etter Sverige. Det norske markedet står for cirka 21 prosent av Rustas totale nettoomsetning og Rusta har et riksdekkende varehusnettverk i landet, fra Lyngdal i sør til Alta i nord.

”Det er en glede å åpne vårt 50. varehus i Norge og styrke vårt allerede sterke riksdekkende varehusnettverk i Norge gjennom åpningen i Egersund. Norge var det første internasjonale markedet for Rusta og det gleder oss at vi kan åpne vårt 50. varehus samme året som vi også feirer 10-årsjubileum i Norge. Jeg vil takk våre norske medarbeidere og kunder for de første 10 fantastiske årene, og ser frem til Rustas videre reise i Norge”, sier Göran Westerberg, VD for Rusta.

Rustas varehusekspansjon forsetter i henhold til planen og selskapet kommer også til å åpne varehus i Tønsberg og Lørenskog, samt i Höör, Bäckebol og Malmö i Sverige i løpet av høsten 2024.

Emner

Kategorier


Rusta AB (publ) er en ledende aktør i det nordiske lavprismarkedet med over 210 varehus i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter av god kvalitet, til markedets beste pris. Rusta har mer enn 4 800 ansatte og har hovedkontor i Upplands Väsby, Sverige. Rustas aksjer handles på Nasdaq Stockholm (RUSTA).

Kontakter

Petter Thorendahl

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Kommunikasjon og PR +47 922 209 77

Nesten alt til hjemmet!

I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris.

Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, gjør det selv og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer.

Rusta har i dag over 200 varehus i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.